TÜM ÜRÜNLER PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT
TÜM ÜRÜNLER PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT
TÜM ÜRÜNLER PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT
Isı İhtiyacını Nasıl Belirlerim?

Isı İhtiyacını Nasıl Belirlerim?

Ev Isı İhtiyacını Nasıl Belirlerim?

Bir mekanın ısı ihtiyacı profesyonel olarak projenin makina mühendisi tarafından birçok parametre göz önüne alınarak hesaplanabilir. (mantolama/yalıtım şekli, bulunduğu kat, cephesi, spot ışık, cam durumu, kat-müstakil durumu vb. gibi). Biliyoruz ki bu bilgilere ulaşmanız çok zor olabilir. Bu nedenle size basit bir hesapla fikir edinebilmeniz için aşağıdaki linke yönlendirmek isteriz:

Isı hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu linkten ısı ihtiyacınızı belirledikten sonra, kataloglarımızda bulunan ısıl değerler

tablomuzdan hangi boyuttaki radyatörlerimizden veya havlupanlarımızdan kaç adet ihtiyacınız olduğunu kolayca saptayabilirsiniz.

İlgili hesap, ısı ihtiyacınız hakkında kabaca bilgi edinmeyi sağlamak için verilmiş olup, firmamıza herhangi bir sorumluluk yüklememektedir. Unutulmamalıdır ki, aynı metrekareye sahip olan her alanın ısı ihtiyacı aynı olamaz. Yazımızın başında da belirtildiği gibi her alan mantolamasından, coğrafi lokasyonuna, ilgili alanın bina içindeki lokasyonuna, cam tipi gibi daha birçok başka parametreye bağlı olarak kendine has özelliklere sahip olup, bu özelliklere istinaden de ısı ihtiyacı farklı olabilir. Bizim size sunduğumuz hesap çok kabaca metrekare üzerinden yapılan bir hesaptır.

Havlupan veya Radyatör İçin Üretici Tarafından Beyan Edilen Isıl Değerler Doğru mu?

Isı kapasiteleri EN 442 standartlarına göre akredite laboratuvarlar tarafından ölçülmeli, her ölçü ve her model için laboratuvar tarafından raporlanmalıdır. Dünyadaki akredite laboratuvar sayısı kabaca 15 adeti aşmamakla birlikte, akredite laboratuvarların kendilerine ait özel kimlik numaraları bulunmaktadır. Türkiye’de ısı kapasitesi testi yapan çok kurum olmasına rağmen bunların birçoğu akredite değildir. Akredite olmayan kurumlarda yapılan testlerin sonuçları, akredite kurumlara göre çok ciddi oranlarda sapma gösterebilmektedir.

Akredite laboratuvar listesine ilgili web sitesinden ulaşılabilirsiniz. Laboratuvarların Akredite olma tarihleri de önem taşımaktadır. Akredite olmadan önce yapılan testler geçerli kabul edilmemelidir. 

Hammam havlupan ve radyatörlerimiz Politecnico (İtalya), WSP (Almanya) gibi akredite laboratuvarlarda test edilmektedir. Tüm verilerimize güven duyarak evinizi ve içinizi ısıtacak ürünlerimizi seçebilirsiniz.

Hammam Havlupan ve Radyatörleri Rakiplere Göre Daha Düşük Isıl Kapasiteye mi Sahip?

Hayır Değil! Hammam Design Radyatör olarak en büyük önceliğimiz doğru ve ahlaklı ticaret, katma değerli üretimdir. Bu nedenle beyan ettiğimiz değerlerimiz CE standartları çerçevesinde beyan edilmektedir. Ürünlerimiz yurt dışındaki (İtalya ve Almanya ağırlıklı olmak üzere) akredite laboratuvarlarda test edilmektedir. 26 senedir üretim yapma kabiliyetimiz doğrultusunda birçok teknolojiyi kullanarak rakiplerimizden çok farklı olarak konumlandırdığımız ürünlerimiz ile alakalı bir karşılaştırma yapılabilmesi için muadil ürünlerin Akredite laboratuvar test raporlarının istenmesini ve bu şekilde karşılaştırma yapılmasını rica ederiz.

Isı kapasiteleri EN 442 standartlarına göre akredite laboratuvarlar tarafından ölçülmeli, her ölçü ve her model için laboratuvar tarafından raporlanmalıdır. Dünyadaki akredite laboratuvar sayısı kabaca 15 adeti aşmamakla birlikte, akredite laboratuvarların kendilerine ait özel kimlik numaraları bulunmaktadır. Türkiye de ısı kapasitesi testi yapan çok kurum olmasına rağmen bunlar akredite değildir. Akredite olmayan kurumlarda yapılan testlerin sonuçları, akredite kurumlara göre çok ciddi oranlarda sapma gösterebilmektedir.

Akredite laboratuvar listesine ilgili web sitesinden ulaşılabilirsiniz. Laboratuvarların Akredite olma tarihleri de önem taşımaktadır. Akredite olmadan önce yapılan testler geçerli kabul edilmemelidir.